Sleeve

De standaard ellebooghuid biedt volledige dekking van de elleboog en compressieve ondersteuning voor de behandeling van elleboogpijn. Het BioSkin-materiaal houdt patiënten koel en droog en neemt snel vocht af van de huid.

Artikelnummer: B 4210
Categorie: Elleboogbraces

Productbeschrijving

De standaard elleboogbrace sleeve is ontworpen als een effectief hulpmiddel voor pijnbeheersing voor de meeste elleboogverwondingen. Het materiaal is dun, ademend en sterk. De elleboogbrace biedt compressie van medische kwaliteit op het beschadigde weefsel. Compressie verhoogt de bloedsomloop, wat het herstel bevordert en de pijn vermindert bij blessures zoals Tennis en Golfer’s Elbow. Compressie helpt ook het uithoudingsvermogen te verhogen en de propriocepsis te verhogen. Gebruik de standaard elleboogbrace sleeve om uw spieren tijdens het sporten optimaal te laten werken.

Herstellen

Gebruik de standaard elleboogbrace sleeve om de pijn te verlichten en om sneller te herstellen van veel verwondingen, vooral de tennis en golfer’s elleboog. De sleeve biedt compressie van medische kwaliteit om de bloedsomloop te vergroten, ontstekingen te verminderen en het gewricht te ondersteunen. Het materiaal is licht en ademend, zodat het de hele dag koel, droog en comfortabel blijft.

Voorkomen

De standaard elleboogbrace kan worden gebruikt om ontstekingen te verminderen en repetitieve blessures zoals Tennis en Golfer’s Elbow te voorkomen. De medische compressie verhoogt de bloedsomloop en vermindert ontstekingen zodat het beschadigde weefsel sneller en effectiever kan genezen. De standaard ellebooghuid biedt ook aanvullende gewrichtsondersteuning en proprioceptieve feedback om het vertrouwen en de coördinatie tijdens de activiteit te verbeteren, waardoor letsel wordt voorkomen.

Presteren

Blijf actief en verbeter de prestaties met de standaard elleboogbrace sleeve. De compressie door de huls verhoogt de bloedsomloop. Door deze verhoogde doorbloeding kunnen er meer zuurstof en voedingsstoffen worden afgegeven aan de spieren in het gebied, waardoor ze langer kunnen werken. De sleeve voegt ook een extra laag ondersteuning toe aan het gewricht, zodat u tijdens het sporten gezond kunt blijven. Gebruik de elleboogbrace sleeve om proprioceptie te verbeteren, de sensorimotorische feedback naar uw hersenen, die het vertrouwen en de coördinatie van uw bewegingen verbetert. Simpel gezegd, de standaard elleboogbrace sleeve zal u helpen uw best te doen.

Elleboogbrace Sleeve

Elleboogbrace Sleeve

Wat zeggen anderen over de elleboogbrace Sleeve

Testimonials volgen snel!

Rodi de Haas, Lomed Nederland

Assortiment

Ontdek het gehele BioSkin assortiment

Beste kwaliteit

Betrouwbare partner van ziekenhuizen

Deskundig advies nodig?

Ga verder naar onze klantenservice