Tennis Sleeve

De tennisellebooghuid biedt volledige dekking van de elleboog en compressieve ondersteuning voor de behandeling van elleboogpijn. Deze drukhuls bevat een siliconenkussen en elastische band voor gerichte compressie van de pijnplaats. Het BioSkin-materiaal houdt patiënten koel en droog en neemt snel vocht af van de huid.

Artikelnummer: B 4220
Categorie: Elleboogbraces

Productbeschrijving

Schuif deze compressiehuls op en voel meteen het reliëf van Tenniselleboogpijn. De Tennis Elbow Skin is gemaakt van ons meest ademende en compressieve materiaal voor comfort en effectiviteit. De hoes is voorzien van een siliconen pad en extra elastische band die kan worden geplaatst op de plaats waar u de grootste pijnverlichting voelt. Maak de elastische riem vast voor extra compressie in het zere gedeelte. De compressie boven en onder het gewricht vermindert ontstekingen, verhoogt de bloedsomloop en verbetert het herstel.

Herstellen

Gebruik de Tennis elleboogbrace band om de pijn te verlichten en sneller te herstellen van veel blessures, met name laterale en mediale epicondylitis (Tennis and Golfer’s Elbow). De brace biedt compressie van medische kwaliteit om de bloedsomloop te vergroten, ontstekingen te verminderen en het gewricht te ondersteunen. Het materiaal is licht en ademend, zodat het de hele dag koel, droog en comfortabel blijft. Plaats de siliconen pad voor pijnverlichting waar u deze het meest nodig heeft. Bevestig de extra elastische band voor extra compressie aan het zere gedeelte en verbeterd herstel.

Voorkomen

Voorkom dat pijn aan de laterale epicondylitis, ook bekend als Tenniselleboog, verslechtert met de tennis elleboogbrace band. De compressie door de huls en siliconen pad zal de bloedsomloop verhogen en de ontsteking in het gebied verminderen, waardoor de weefseltijd kan genezen. Maak de elastische riem vast voor extra, gerichte compressie en extra ondersteuning van het gewricht. Plaats het siliconen pad aan de binnenkant van uw elleboog om ontsteking te verminderen vóór het begin van mediale epicondylitis, ook bekend als Golfer’s Elbow.

Elleboogbrace Tennis Sleeve

Elleboogbrace Tennis Sleeve

Wat zeggen anderen over de Elleboogbrace Tennis Sleeve

Testimonials volgen snel!

Rodi de Haas, Lomed Nederland

Assortiment

Ontdek het gehele BioSkin assortiment

Beste kwaliteit

Betrouwbare partner van ziekenhuizen

Deskundig advies nodig?

Ga verder naar onze klantenservice