Enkelbrace Wrap Around

De AFTR DC biedt ondersteuning en stabilisatie voor postoperatieve en conservatieve behandeling van veel voet- en enkelpathologieën met als extra voordeel: het ontwerp met de dorsale sluiting voor het vergemakkelijken van het bevestigen.

Artikelnummer: B 5386
Categorie: Enkelbraces

Productbeschrijving

De AFTR DC omvat mediale en laterale plastic steunen en figuur 8 stijgbeugelstraps om de beweging in de enkel en achtervoet te beperken. Gemaakt van het Bio Skin-materiaal en vormt zich naar de anatomie van de voet tijdens normale volumeveranderingen na verwondingen en chirurgie. De materialen zijn merkbaar comfortabel en zijn hypo-allergeen, ademend en dun.

Herstellen

Gebruik de Weil Osteotomie-riem om te herstellen van voet- en teenoperaties. De riem houdt de teen in een neutrale of plantair gebogen positie om een ​​goede genezing te bevorderen. De riem is compatibel met de CMC Wrap en de AFTR-producten die allemaal compressie op de voet uitoefenen om het herstel te verbeteren en de pijn te verlichten.

Voorkomen

Dorsale teen, zwevende teen en een hamerteen kunnen allemaal worden voorkomen met de Weil-osteotomieband. De riem houdt de teen in een neutrale of plantair gebogen positie om de juiste uitlijning van de botten te bevorderen. Draag de riem overdag om te voorkomen dat de teen uit de juiste positie komt. De riem is afneembaar voor een persoonlijke pasvorm en kan gemakkelijk met elk type schoen worden gedragen.

Video Enkelbrace Wrap Around

Matentabel Enkelbrace Wrap Around

Wat zeggen anderen over de Enkelbrace Wrap Around

Testimonials volgen snel!

Rodi de Haas, Lomed Nederland

Assortiment

Ontdek het gehele BioSkin assortiment

Beste kwaliteit

Betrouwbare partner van ziekenhuizen

Deskundig advies nodig?

Ga verder naar onze klantenservice