Hinged Front Closure

De BioSkin Hinged Knee Skin Front Closure is een van de lichtste scharnierende kniebraces die er zijn. De scharnieren volgen de vorm van het been en bieden ondersteuning aan de ACL, MCL en andere ligamenten. Het Front Closure ontwerp zorgt voor een gemakkelijke applicatie met instelbare compressie.

Artikelnummer: B 5133
Categorie: Kniebraces

Productbeschrijving

De BioSkin Hinged Knee Skin Front Closure is met name een van de lichtste scharnierende kniebrace op de markt. De aluminium scharnieren zijn licht en bieden extra ondersteuning aan knieën met ACL-, MCL- en andere ligamentschade. Deze brace is gemaakt van BioSkin’s unieke, ademende materialen. De Hinged Knee Skin biedt ook uitstekende compressie om zwelling en pijn te beheersen en om de genezing in een aangedaan gewricht te versnellen. Het Front Closure ontwerp zorgt voor een gemakkelijke bevestiging en patiënten kunnen het compressieniveau aanpassen door de voorsluiting en de straps te wijzigen.

Herstellen

De scharnierende kniebrace is een veelzijdige brace en kan u helpen met het herstellen van een reeks verwondingen zoals ACL-, LCL-, PCL- of MCL-verstuikingen en meniscusscheuren. De bi-centrische, aluminium scharnieren bieden een lichtgewicht ondersteuning van het kniegewricht, waardoor het gewonde weefsel de tijd heeft om te helen. De materialen bieden compressie van medische kwaliteit om de circulatie en het herstel te verbeteren. Verhoogde circulatie zorgt ervoor dat meer voedselrijk bloed door het gewonde gebied kan stromen, waardoor het herstel wordt bevorderd.een pull-on-versie voor optimale compressie door het hele gewricht.

Voorkomen

Ondersteuning toevoegen aan een onstabiel kniegewricht met de scharnierende kniebrace. De bi-centrische scharnieren bieden extra ondersteuning aan beide zijden van het gewricht, zodat u tijdens uw activiteit meer vertrouwen in uw knie kunt hebben. De brace biedt compressie van medische kwaliteit die de proprioceptie verbetert en het herstel verbetert. Verhoogde sensomotorische feedback naar uw hersenen verbetert de coördinatie en het zelfvertrouwen tijdens het bewegen en voorkomt mogelijk letsel.

Kniebrace Hinged Front Closure

Kniebrace Hinged Front Closure

Wat zeggen anderen over de Kniebrace Hinged Front Closure

Testimonials volgen snel!

Rodi de Haas, Lomed Nederland

Assortiment

Ontdek het gehele BioSkin assortiment

Beste kwaliteit

Betrouwbare partner van ziekenhuizen

Deskundig advies nodig?

Ga verder naar onze klantenservice