Hinged Pull On

De Hinged Knee Skin is een van de lichtste scharnierende kniebraces die er zijn. De gebogen scharnieren volgen de vorm van het been en bieden ondersteuning aan beschadigde kniebanden. De brace biedt ook uitstekende compressie om zwelling en pijn te beheersen.

Artikelnummer: B 4130
Categorie: Kniebraces

Productbeschrijving

BioSkin’s Hinged Knee Skin is met name een van de lichtste scharnierende kniebraces op de markt. De aluminium scharnieren zijn licht en bieden extra ondersteuning aan knieën met ACL-, MCL- en andere ligamentschade. Deze brace is gemaakt van BioSkin’s unieke, ademende materialen. De Hinged Knee Skin biedt ook uitstekende compressie om zwelling en pijn te beheersen en om de genezing van het aangedane gewricht te versnellen.

Herstellen

De scharnierende kniebrace is een veelzijdige brace en kan u helpen herstellen van een reeks verwondingen zoals ACL-, LCL-, PCL- of MCL-verstuikingen en meniscusscheuren. De bi-centrische, aluminium scharnieren bieden een lichtgewicht ondersteuning van het kniegewricht, waardoor het gewonde weefsel de tijd heeft om te helen. De materialen bieden compressie van medische kwaliteit om de circulatie en het herstel te verbeteren. Verhoogde circulatie zorgt ervoor dat meer voedselrijk bloed door het gewonde gebied kan stromen, waardoor het herstel wordt bevorderd. Een schuimring rond de knieschijf vermindert zwelling en verlicht de pijn tijdens het herstelproces.

Voorkomen

Ondersteuning toevoegen aan een onstabiel kniegewricht met de scharnierende kniebrace. De bi-centrische scharnieren bieden extra ondersteuning aan beide zijden van het gewricht, zodat u tijdens uw activiteit meer vertrouwen in uw knie kunt hebben. De brace biedt compressie van medische kwaliteit die de proprioceptie verbetert en het herstel verbetert. Verhoogde sensomotorische feedback naar uw hersenen verbetert de coördinatie en het zelfvertrouwen tijdens het bewegen en voorkomt mogelijk letsel.

Kniebrace Hinged Pull On

Kniebrace Hinged Pull On

Wat zeggen anderen over de Kniebrace Hinged Pull On

Testimonials volgen snel!

Rodi de Haas, Lomed Nederland

Assortiment

Ontdek het gehele BioSkin assortiment

Beste kwaliteit

Betrouwbare partner van ziekenhuizen

Deskundig advies nodig?

Ga verder naar onze klantenservice