Patella Tendon Strap

De BioSkin Q Baby is een knieschijfriem met ultralaag profiel en een uniek gevormd siliconenkussen dat comfortabel over de knieschijf past. Deze volledig verstelbare knieschijfriem is gemaakt van Ultima 2SL ™ materiaal van BioSkin.

Artikelnummer: B 5133
Categorie: Kniebraces

Productbeschrijving

De Q Baby is ontworpen om een eenvoudige, onopvallende en comfortabele optie te zijn om de pijn te verlichten door patella peesletjes en Osgood schlatter. De brace loopt tot net onder de knie en is gevoerd met zacht, vochtafvoerend microfleece om je koel, droog en comfortabel te houden. Een uniek gevormd siliconengelkussen wordt direct op de patella pees geplaatst om compressie toe te voegen en pijn te verlichten. De compressie helpt om het herstel te verbeteren en het oppervlakcontactgebied van het gewricht te vergroten, waardoor het soepel en zonder pijn kan werken.

Herstellen

Gebruik de Q Baby om de pijn van Osgood-Schlatter en patellapeesverwondingen te verlichten. We ontwierpen het uniek gevormde siliconenkussen om het perfect over de patellapees te positioneren om compressie te bieden waar het het hardst nodig was. De compressie helpt de bloedsomloop en het oppervlakcontactgebied van het gewricht te vergroten. Deze voordelen werken samen om de pijn te verlichten en het herstel van de patellapees te verbeteren.

Voorkomen

De Q Baby is een effectief hulpmiddel om pijn te voorkomen bij problemen met Osgood Schlatter of de patella pees. Een siliconenkussen dat over de patella pees wordt geplaatst, zorgt voor compressie van het gebied. Dit vergroot het oppervlakcontactgebied van het gewricht, waardoor de knie soepel en pijnvrij kan werken. Compressie werkt ook om de bloedsomloop en proprioceptie te verhogen om het herstel te verbeteren en het bewegingsvertrouwen en de coördinatie te verbeteren.

Kniebrace Patella Tendon Strap

Kniebrace Patella Tendon Strap

Wat zeggen anderen over de Kniebrace Patella Tendon Strap

Testimonials volgen snel!

Rodi de Haas, Lomed Nederland

Assortiment

Ontdek het gehele BioSkin assortiment

Beste kwaliteit

Betrouwbare partner van ziekenhuizen

Deskundig advies nodig?

Ga verder naar onze klantenservice