Boomerang Wrist Wrap

The BioSkin Hinged Knee Skin Front Closure is one of the lightest hinged knee brace available. The bicentric hinges conform to the shape of the leg providing moderate support to the ACL, MCL and other ligaments. The front closure designs allows for easy application with adjustable compression.

Artikelnummer: B 54200
Categorie: Enkelbraces

Productbeschrijving

Deze eenvoudige omslag is gemaakt van BioSkin’s lichte en ademende materiaal om op comfortabele wijze compressie en ondersteuning te bieden voor lichte polsblessures. De Boemerang polsbrace is ontworpen om aan beide handen te passen en zorgt ervoor dat u volledig gebruik kunt maken van uw vingers en duim.

Herstellen

Gebruik de polsband van de Boomerang om te herstellen van polsblessures, zoals milde artritis, bursitis, carpaaltunnelsyndroom en polsverstuikingen. De eenvoudige omslag biedt comfortabel compressie en milde ondersteuning voor beide polsen.

Voorkomen

De pols omwikkeling van de Boomerang kan polspijn voorkomen met compressie en milde ondersteuning. Wikkel de Boemerang rond elke pols vóór repetitieve bewegingen of zwaar tillen om het gewricht licht te ondersteunen. De compressie verhoogt proprioceptieve feedback naar de hersenen, verbetert de coördinatie en voorkomt ongewenste bewegingen van het polsgewricht.

Uitvoeren

Verbeter je polsfunctie met de polsband van de Boomerang. Gebruik de Boomerang om compressie aan uw polsgewricht te geven, waardoor de bloedcirculatie en propriocepsie toenemen. Verhoogde proprioceptieve feedback naar de hersenen verbetert het vertrouwen en de coördinatie van de beweging van uw gewricht.

Polsbrace Boomerang Wrist Wrap

Wat zeggen anderen over de Polsbrace Boomerang Wrist Wrap

Testimonials volgen snel!

Rodi de Haas, Lomed Nederland

Assortiment

Ontdek het gehele BioSkin assortiment

Beste kwaliteit

Betrouwbare partner van ziekenhuizen

Deskundig advies nodig?

Ga verder naar onze klantenservice