DP2

De DP2 polsbrace biedt verlichting van carpaal tunnelsyndroom en anderen veel voorkomende polsblessures. Deze 6,5-inch cock-up polsbrace bevat verwijderbare dorsale en handsteunen die met de hand kunnen worden hervormd om de pasvorm van de brace aan te passen.

Artikelnummer: B 5423
Categorie: Polsbrace

Productbeschrijving

De DP2 Cock-Up polsbrace is ontworpen om de meest comfortabele en functionele polsbrace te zijn. Het heeft een dunne laag vocht afvoerend microfleece rond de huid en over het gevoelige gebied tussen je duim en vingers om uw hand koel en droog te houden. De lichtgewicht, ondersteunende boven- en onderkant van de pols zijn afneembaar en kunnen worden aangepast voor ieder een aanpasbare pasvorm. Er zijn riemen in plaats van veters zodat de beugel gemakkelijk met één hand kan worden aangetrokken. Het onopvallende en functionele ontwerp van de DP2 maakt volledig gebruik van uw vingers mogelijk terwijl de polsbeweging beperkt blijft. De DP2 is 6,5 inch lang.

Herstellen

Gebruik de DP2 om te herstellen van veel voorkomende polsblessures zoals carpaaltunnel, artritis, bursitis en verstuikingen. De brace is ontworpen om de pols comfortabel te immobiliseren en pijnverlichtende compressie aan de omgeving te bieden. Het immobiliseren van het polsgewricht helpt de pijn te verlichten en het herstel te versnellen na herhaaldelijk gebruik en langdurige ontstekingen. De compressie van de DP2 verhoogt de bloedstroom naar het gebied om het herstelproces verder te versnellen.

Voorkomen

De DP2 kan ook worden gebruikt om polsblessures te voorkomen. Gebruik de brace om uw pols te beschermen tijdens deelname aan een risicovolle activiteiten. Of draag de DP2 gedurende de nacht om ontstekingen te verminderen en voorkom herhaald letsel door verergering te voorkomen.

Polsbrace Cock-Up Dp2

Polsbrace Cock-Up Dp2

Wat zeggen anderen over de Polsbrace Cock-Up Dp2

Testimonials volgen snel!

Rodi de Haas, Lomed Nederland

Assortiment

Ontdek het gehele BioSkin assortiment

Beste kwaliteit

Betrouwbare partner van ziekenhuizen

Deskundig advies nodig?

Ga verder naar onze klantenservice