Rugbrace Standaard Met Lumbar Foam Pad

De rugbeugel van de rughuid behandelt lumbale verstuikingen, pijn door overmatig gebruik, spierspanningen en helpt de rughouding te verbeteren. Deze onopvallende beugel kan worden aangepast met een flexibele lendensteun of een lumbaalschuimkussen.

Artikelnummer: B 4720
Categorie: Rugbraces

Productbeschrijving

Het Back Skin-systeem is ontworpen om aanpasbare ondersteuning en compressie aan uw lage rug te bieden. Met de velcro-bevestigingsplek in de wikkel kunt u kiezen tussen de flexibele lendesteun of de standaard lendensteun. Gebruik de flexibele lendensteun voor extra ondersteuning en compressie voor uw hele onderrug. Of kies het Lumbar Foam Pad voor een gerichte compressie naar het meest verdrietige deel van de lumbale regio. De flexibele kant blijft op de Back Skin-wikkel zorgen voor comfortabele ondersteuning (zelfs tijdens het zitten of bukken) en helpt je houding te verbeteren. Door het slanke ontwerp van de Back Skin kunt u onder uw kleding onopvallend de hele dag ondersteuning en comfort dragen.

Herstellen

Ga terug naar waar je van houdt! Herstel van lage rugpijn, lumbago, lumbale en lumbosacrale stammen met de rugbrace. Het ontwerp van de brace zorgt voor pijnverlichtende compressie. Gebruik de flexibele lendensteun-add-on voor een breed kussen en compressie op uw lage rug, of het lendenstaafje voor gerichte compressie van het meest verdrietige gebied.

Voorkomen

Voorkom verwondingen aan de rug en pijn met de ondersteuning door de rugbrace. De flexibele zijsteunen en het wrap-ontwerp helpen de houding te verbeteren en lumbale spanningen en pijn te voorkomen.

Presteren

Gebruik deze riem tijdens gewichtheffen of tijdens anderen activiteiten om de houding en prestaties te verbeteren. Wikkel de rugbrace om je heen om de sensorimotorische proprioceptieve feedback naar de hersenen te vergroten voor meer coƶrdinatie en zelfvertrouwen tijdens het bewegen.

Rugbrace Standaard Met Lumbar Foam Pad

Wat zeggen anderen over de Rugbrace Standaard Met Lumbar Foam Pad

Testimonials volgen snel!

Rodi de Haas, Lomed Nederland

Assortiment

Ontdek het gehele BioSkin assortiment

Beste kwaliteit

Betrouwbare partner van ziekenhuizen

Deskundig advies nodig?

Ga verder naar onze klantenservice