BioSkin Braces gemaakt van topkwaliteit!

BioSkin is wereldwijd een van de grootste en bekendste merken wat betreft braces. De braces zijn van zeer hoge kwaliteit, mede door het unieke materiaal dat gebruikt wordt bij het produceren van BioSkin braces. Sportbraces worden speciaal ontworpen voor de actievere gebruikers, voor hen die meer ondersteuning nodig hebben terwijl ze actief kunnen blijven. De compressie die deze braces bieden helpt u actief te blijven bij ontstekingen, pijn of blessures en letsel. In ons assortiment zult u vele kniebraces tegen komen. De nieuwste kniebrace van BioSkin biedt klinisch gevalideerde pijnverlichting en een hoge mate van patiƫnttevredenheid. De kniebrace crossfire OA is een echte game changer onder alle kniebraces. De enkelbraces komen steeds vaker terug bij diverse sporten en voornamelijk bij voetbal. De BioSkin enkelbrace Trilok is de perfecte brace voor alle sporters en deze wordt voornamelijk gebruikt bij het voetbal.

Kniebrace

Onze favoriet voor pijn, zwelling en lichte ondersteuning

Polsbraces

Maximale patella-opsporingscorrectie

Elleboogbraces

Maximale patella-opsporingscorrectie

Compressie

Lichtgewicht scharnier, hoge compressie

Rugbraces

Lichtgewicht scharnier, verstelbare pasvorm

Enkelbraces

Materiaal van sterke kwaliteit

Alle BioSkin materialen worden gemaakt in de Verenigde Staten. De eigenschappen van de materialen zijn van groot belang bij de keuze van de juiste brace. De juiste mate van comfort, compressie en huidvriendelijkheid zijn bepalende factoren voor het succes van de brace. BioSkin weet dit als geen ander. Met in eigen beheer ontwikkelde materialen worden braces geproduceerd die een optimale ondersteuning bieden zonder concessies te doen aan comfort en bewegingsvrijheid.

Wat doen de BioSkin kniebraces?

De kniebraces van BioSkin zijn een medisch hulpmiddel die ondersteuning aanbieden aan de knie. Deze ondersteuning heeft u nodig wanneer u klachten ervaart aan het kniegewricht. Dat kan bijvoorbeeld door actieve beweging zijn ontstaan maar ook door overbelasting of overstrekking. Onze specialisten adviseren u dan ook om een kniebrace te dragen. Wanneer u een kniebrace draagt wordt de mogelijkheid om ongepaste bewegingen te maken beperkt. Er wordt een soort van begrenzing op uw knie gezet zodat u niet meer de verkeerde bewegingen kunt maken. Ontdek meer over onze kniebraces.

Waarom de enkelbraces van BioSkin?

Bij Bioskin gebruiken we onze expertise in kinesiologie tijdens het ontwerpen van elke enkelbrace. In ons assortiment zult u vele enkelbraces terug vinden. Wij begrijpen dat u bij sommige braces toe bent aan meer informatie. Neem daarvoor contact met ons op šŸ˜. De Braces van BioSkin zijn gemaakt van de allerbeste materialen. Alle materialen zijn hypoallergeen en gemaakt in de verenigde staten. We werken bevorderlijk samen met onze textielfabrieken. Zo zorgen we ervoor dat de hoogste kwaliteitsmaterialen voor ons bedrijf worden gecreĆ«erd. Alle enkelbraces zijn hypoallergeen en 100% vrij van neopreen en latex. We weten dat orthopedische braces direct op een gevoelige huid worden gedragen en gedurende lange uren achter elkaar pijn kunnen veroorzaken. Daarom besteden we extra aandacht aan de stoffen die in al onze producten Braces worden gebruikt.