Compressie producten kopen?

Heeft u een BioSkin compressie middel nodig? In ons assortiment Zult u alle BioSkin compressie middelen terug vinden. Alle braces zijn door een professional team fysiotherapeuten ontworpen. De Braces van BioSkin zijn gemaakt van de allerbeste materialen. Alle materialen worden geproduceerd in de verenigde staten. We werken goed samen met onze textielfabrieken. Op deze manier zorgen we ervoor dat de hoogste kwaliteitsmaterialen voor ons bedrijf worden geproduceerd Wilt u meer informatie over een compressie middel? Wij leggen het allemaal graag aan u uit.

BioSkin Calf Skin sleeve

Voor uitstekende compressie voor pijnverlichting in kuit en scheenbeen

BioSkin Thigh Skin sleeve

Voor uitstekende compressie in de quadriceps en hamstrings

BioSkin Ultima Compression shorts

voor uitstekende compressie en het verminderen spiertrillingen

Wat doen de BioSkin Compressie middelen?

De compressie middelen van BioSkin zijn een medisch hulpmiddel dat ondersteuning geeft aan bijvoorbeeld uw kuiten of bovenbenen. Deze ondersteuning heeft u nodig wanneer u klachten ervaart. Onze specialisten adviseren u dan ook om een compressie middel te dragen. Wanneer u een compressie middel draagt blijven de spieren warm en sterk. In de meeste gevallen herstelt u weer helemaal van uw klachten.

Wanneer moet ik de BioSkin compressie middelen dragen?

Het is zeer belangrijk dat u de compressie shorts of sleeves draagt wanneer u de klachten ervaart. Uw benen mogen niet constant gaan wennen aan het compressie middel. Zodat deze dalijk niet meer zonder kan. Heeft u bijvoorbeeld last tijdens uw werk? Of de momenten dat u juist vrij bent? Draag het compressie middel dan alleen tijdens deze momenten. Op deze manier komt de werking van de compressie het beste tot zijn werking. Op alle andere momenten adviseren wij het compressie middel dan ook niet te dragen. Laat uw benen dan ook vrij en gezond genezen 😀

Waarom de compressie middelen van BioSkin?

De compressie middelen van BioSkin zijn vakkundig ontworpen om te werken met de functies van uw lichaam. Bij Bioskin gebruiken we onze expertise in kinesiologie tijdens het ontwerpen van elke brace. De Braces van BioSkin zijn gemaakt van de beste materialen die op de markt worden geproduceerd. Alle materialen zijn hypoallergeen en gemaakt in de Verenigde Staten. We werken goed samen met onze textielfabrieken om ervoor te zorgen dat de hoogste kwaliteitsmaterialen voor ons bedrijf worden geproduceerd. Alle compressie middelen zijn hypoallergeen, 100% vrij van neopreen en latex. We weten dat orthopedische compressie middelen direct op een gevoelige huid worden gedragen en gedurende lange uren achter elkaar pijn kunnen veroorzaken. Daarom besteden we extra aandacht aan de stoffen die in al onze producten worden gebruikt.