Sleeve enkel

BioSkin’s Calf Skins ™ bieden uitstekende compressie om de pijn in gewonde kuiten of schenen te verlichten. Het dunne, ademende materiaal laat transpiratie verdampen om je koel te houden.

Artikelnummer: B 4630
Categorie: Compressie

Productbeschrijving

Enkel sleeves zijn ontworpen om het herstel te verbeteren en de prestaties te verbeteren. Het materiaal van BioSkin is hypoallergeen, dun, ademend en sterk. De unieke SkinLok-functie wordt geactiveerd met zweet of vocht, zodat deze op zijn plaats blijft, zelfs tijdens krachtige activiteiten of lange-afstandsraces. Gebruik de medische compressie van de enkel sleeve om het herstel te versnellen tijdens een blessure of na zware trainingen, zodat u sneller en frisser weer kunt gaan sporten.

Herstellen

Gebruik de enkel sleeve om sneller te herstellen na een blessure of zware trainingen. BioSkin’s enkel sleeves bieden compressie van medische kwaliteit om de pijn van kuitspanningen en scheenboutjes te verlichten. De compressie verhoogt de bloedsomloop in uw benen waardoor voedingsrijk bloed door het gewonde gebied stroomt en post-workout stoffen efficiënter kunnen worden uitgespoeld. Dit zal het herstel stimuleren en uw benen frisser en sneller laten voelen.

Voorkomen

Voorkom scheenbeen spalken en kuitletsel met de enkel sleeve. Wetenschap heeft aangetoond dat compressie veel voordelen biedt voor je spieren. Het verbetert het herstel, verbetert de prestaties en verbetert de proprioceptieve feedback naar de hersenen. Deze voordelen werken samen om uw kuitspieren te beschermen tegen overbelasting tijdens de training, de meestvoorkomende oorzaak van letsel.

Presteren

Draag de enkel sleeve om de prestaties te verbeteren tijdens je volgende activiteit. Compressie verhoogt de bloedsomloop zodat er meer zuurstofrijk bloed wordt afgegeven aan uw werkende spieren. Compressie verbetert ook het herstel, wat op zijn beurt de prestaties verbetert doordat u kunt terugkeren naar de activiteit met versere benen. Een ander bekend voordeel van compressie is verhoogde proprioceptie of positieve sensorimotorische feedback naar de hersenen. Dit helpt het vertrouwen en de coördinatie van uw bewegingen te verbeteren, zodat u uw spieren sneller en efficiënter kunt werken.

Compressie Sleeve Enkel

Compressie Sleeve Enkel

Wat zeggen anderen over de Compressie Sleeve Enkel

Testimonials volgen snel!

Rodi de Haas, Lomed Nederland

Assortiment

Ontdek het gehele BioSkin assortiment

Beste kwaliteit

Betrouwbare partner van ziekenhuizen

Deskundig advies nodig?

Ga verder naar onze klantenservice