Elleboogbrace kopen?

Heeft u een BioSkin polsbrace nodig? In ons assortiment Zult u alle BioSkin polsbraces terug vinden. Alle braces zijn door een professional team fysiotherapeuten ontworpen. De polsbrace met spalk zorgt ervoor dat uw pols de juiste positie behoudt. De Braces van BioSkin zijn gemaakt van de allerbeste materialen. Alle materialen worden geproduceerd in de verenigde staten. We werken nauw samen met onze textielfabrieken. Op deze manier zorgen we ervoor dat de hoogste kwaliteitsmaterialen voor ons bedrijf worden gecreëerd Wilt u meer informatie over een polsbrace? Wij leggen het allemaal graag aan u uit.

BioSkin Elleboogbrace Elbow skin

Optimale compressie voor pijn of ontsteking van de elleboog

BioSkin Elleboogbrace Tennis elbow skin

Voorzien van silicone pelotte en spanriem voor een optimale druk instelling

BioSkin Elleboogbrace Tennis elbow band

Voorzien van silicone pelotte en spanriem voor een optimale druk instelling

Wat doen de BioSkin elleboogbraces?

De elleboogbraces van BioSkin zijn een medisch hulpmiddel dat ondersteuning geeft aan de elleboog. Deze ondersteuning heeft u nodig wanneer u klachten ervaart aan uw elleboog. Onze specialisten adviseren u dan ook om een elleboogbrace te dragen. Wanneer u een elleboogbrace draagt wordt de mogelijkheid om ongepaste bewegingen te maken beperkt. Door een brace te dragen wordt uw elleboog ondersteund en zullen de klachten afnemen. In de meeste gevallen herstelt u weer helemaal van uw klachten.

Wanneer moet ik de BioSkin elleboogbrace dragen?

Het is zeer belangrijk dat u de elleboogbrace draagt wanneer u de klachten ervaart. Uw elleboog mag niet constant gaan wennen aan de brace. Zodat deze dalijk niet meer zonder kan. Heeft u bijvoorbeeld last tijdens uw werk? Of de momenten dat u juist vrij bent? Draag de brace dan alleen tijdens deze momenten. Op deze manier komt de werking van de elleboogbrace het beste tot zijn werking. Op alle andere momenten adviseren wij de brace dan ook niet te dragen. Laat uw elleboog dan ook vrij en gezond genezen 😀

Waarom de elleboogbraces van BioSkin?

De elleboogbraces van BioSkin zijn vakkundig ontworpen om te werken met de functies van uw lichaam. Bij Bioskin gebruiken we onze expertise in kinesiologie tijdens het ontwerpen van elke elleboogbrace. De Braces van BioSkin zijn gemaakt van de beste materialen die op de markt worden geproduceerd. Alle materialen zijn hypoallergeen en gemaakt in de Verenigde Staten. We werken goed samen met onze textielfabrieken om ervoor te zorgen dat de hoogste kwaliteitsmaterialen voor ons bedrijf worden geproduceerd. Alle elleboogbraces zijn hypoallergeen, 100% vrij van neopreen en latex. We weten dat orthopedische braces direct op een gevoelige huid worden gedragen en gedurende lange uren achter elkaar pijn kunnen veroorzaken. Daarom besteden we extra aandacht aan de stoffen die in al onze producten Braces worden gebruikt.