Tennis Band

De BioSkin Tennis-elleboogband past comfortabel onder de vouw van de elleboog en bevat een siliconen kussen en een elastische band die kan worden geplaatst om extra compressie en pijnverlichting te bieden bij laterale en mediale epicondylitis.

Artikelnummer: B 4250
Categorie: Elleboogbrace

Productbeschrijving

De Tennis elleboogbrace tennis Band zit comfortabel net onder de plooi van de elleboog en zorgt voor pijnverlichtende compressie in het zere gedeelte. Het ontwerp bevat een siliconenpad en extra elastische band voor extra, gerichte compressie waar u dit het meest nodig hebt. Plaats het siliconen pad aan de buitenkant van de elleboog om de pijn van de laterale epicondylitis, beter bekend als tenniselleboog te verlichten of verplaats het siliconen pad naar de binnenkant van de elleboog voor verlichting van mediale epicondylitis. Beter bekend als Golfer’s Elbow. De band is gemaakt van ons ademende en compressieve materiaal voor het meeste comfort en effectiviteit.

Herstellen

Gebruik de tennisband om te herstellen van een aantal blessures aan de elleboog en onderarm. De band zorgt voor compressie net onder het gewricht om de bloedsomloop te verhogen en ontstekingen in het gebied te verminderen. De voordelen van compressie zorgen ervoor dat de weefseltijd kan worden hersteld en het herstel wordt bevorderd. De band bevat een siliconengelkussen dat kan worden geplaatst voor pijnverlichting waar u deze het hardst nodig heeft. Plaats de siliconen pad aan de buitenkant van de elleboog om te herstellen van laterale epicondylitis, gewoonlijk Tennis Elbow genoemd. Verwissel het siliconen pad naar de binnenkant van het ellebooggewricht om pijn te verlichten en het herstel van mediale epicondylitis, ook bekend als Golfer’s Elbow, te verbeteren. Een extra elastische riem kan over de siliconen pad worden bevestigd voor gerichte compressie op het meest gevoelige gebied.

Voorkomen

Voorkom dat pijn aan de laterale epicondylitis, ook bekend als Tenniselleboog, verslechtert met de tennis elleboog elleboogbrace. De compressie door de band en siliconen pad zal de bloedsomloop verhogen en de ontsteking in het gebied verminderen, waardoor het ontstaan van letsel wordt voorkomen. Maak de elastische riem vast voor extra, gerichte compressie en extra ondersteuning van het gewricht. Plaats het siliconen pad aan de binnenkant van uw elleboog om ontsteking te verminderen vóór het begin van mediale epicondylitis, ook bekend als Golfer’s Elbow.

Elleboogbrace Tennis Band

Elleboogbrace Tennis Band

Wat zeggen anderen over de Elleboogbrace Tennis Band

Testimonials volgen snel!

Rodi de Haas, Lomed Nederland

Assortiment

Ontdek het gehele BioSkin assortiment

Beste kwaliteit

Betrouwbare partner van ziekenhuizen

Deskundig advies nodig?

Ga verder naar onze klantenservice