Enkelbrace kopen?

Heeft u een BioSkin enkelbrace nodig? In ons assortiment Zult u alle BioSkin enkelbraces terug vinden. Alle braces zijn door een professional team fysiotherapeuten ontworpen. De enkelbraces worden veel gebruikt in verschillende sporten zoals hardlopen , tennis en bij voetbal. De Braces van BioSkin zijn gemaakt van de allerbeste materialen. Alle materialen zijn gemaakt van hypoallergeen en geproduceerd in de verenigde staten. We werken nauw samen met onze textielfabrieken. Op deze manier zorgen we ervoor dat de hoogste kwaliteitsmaterialen voor ons bedrijf worden gebuikt. Wilt u meer informatie over een enkelbrace? Wij leggen het allemaal graag aan u uit.

BioSkin Enkelbrace TriLok

BioSkin Standard Ankle skin 8 wrap

Simpele, compressieve enkelbrace

BioSkin Walker

Lichte ondersteuning, stevige compressie

BioSkin Enkelbrace AFTR

Hoge compressie voor lichte zwelling

BioSkin Nachtspalk

Wat doen de BioSkin enkelbraces?

De enkelbraces van BioSkin zijn een medisch hulpmiddel. Deze bieden  ondersteuning aan de enkel en voet. Deze ondersteuning heeft u nodig wanneer u klachten ervaart aan uw  gewrichten in de enkel en voet. Dat kan bijvoorbeeld door het sporten zijn ontstaan maar ook door overbelasting of overstrekking. Onze specialisten adviseren u dan ook om een enkelbrace te dragen. Wanneer u een enkelbrace draagt wordt de mogelijkheid om ongepaste bewegingen te maken tegen gehouden. Hierdoor geeft de enkelbrace een bepaalde druk waardoor het gewricht wordt ondersteund. Door een brace te dragen wordt het gewricht dus ondersteund en zullen klachten afnemen. In de meeste gevallen herstelt u weer helemaal van uw klachten.

Wanneer moet ik de BioSkin enkelbrace dragen?

Het is zeer belangrijk dat u de enkelbrace draagt wanneer u klachten ervaart aan uw enkel. U enkel moet niet gaan wennen aan de enkelbrace. Zodat deze dalijk niet meer zonder de brace kan. Heeft u last bijvoorbeeld tijdens uw werk? Of de momenten dat u juist vrij bent? Draag de brace dan alleen tijdens deze momenten. Op deze manier komt de werking van de enkelbrace het beste tot zijn recht. Op alle andere momenten adviseren wij de brace dan ook niet te dragen. Laat uw knie dan vrij en gezond genezen 😀

Waarom de enkelbrace van BioSkin?

De enkelbraces van BioSkin zijn vakkundig ontworpen om te werken met de functies van uw lichaam. Bij Bioskin gebruiken we onze expertise in kinesiologie tijdens het ontwerpen van elke enkelbrace. De Braces van BioSkin zijn gemaakt van de allerbeste materialen. Alle materialen zijn hypoallergeen en gemaakt in de verenigde staten. We werken bevorderlijk samen met onze textielfabrieken. Zo zorgen we ervoor dat de hoogste kwaliteitsmaterialen voor ons bedrijf worden gecreëerd. Alle enkelbraces zijn hypoallergeen en 100% vrij van neopreen en latex. We weten dat orthopedische braces direct op een gevoelige huid worden gedragen en gedurende lange uren achter elkaar pijn kunnen veroorzaken. Daarom besteden we extra aandacht aan de stoffen die in al onze producten Braces worden gebruikt.