Standard Ankle skin – figure 8 Wrap

De standard enkelskin met figure 8 wrap is gemaakt van ademend, neopreenvrij, latexvrij, hypoallergeen materiaal en biedt compressie om zwelling te beheersen en tegelijkertijd ondersteuning te bieden. Kan in een schoen worden gedragen. Universeel Links / Rechts.

Artikelnummer: B 5351
Categorie: Enkelbraces

Productbeschrijving

De enkelbrace Standard Ankle Skin biedt medische compressie en lichte ondersteuning voor uw voet en enkel. De enkelbrace is gemaakt van ademend, hypoallergeen materiaal voor optimaal comfort en compressie. Het materiaal is micro-fleece gevoerd voor een vleugje zachtheid tegen de huid en de eigenschap om snel vocht af te voeren, zelfs tijdens het sporten. Trek de enkelbrace gewoon aan als een sok en zet het vast met de klittenbanden aan de achterzijde. Gebruik voor extra ondersteuning figure 8 wrap  om het enkelgewricht te omsluiten en ongewenste bewegingen verder te beperken.

Herstellen

De enkelbrace Standard ankle skin is ontworpen om zwelling te verminderen en het herstel te verbeteren na een verwonding of operatie. Medische compressie wordt geleverd door de ademende, hypoallergene materialen die worden gebruikt in deze enkelbrace. Compressie verhoogt de bloedsomloop, waardoor meer nutriënt-rijk bloed door het geblesseerde gebied stroomt en het herstel sneller gaat. De beperkte samendrukking vermindert ook de zwelling en kan pijn verlichten.

Voorkomen

Bescherm enkelblessures met de enkelbrace Standard Ankle Skin. De brace biedt compressie van medische kwaliteit om de bloedsomloop en propriocepsie te verhogen. Deze voordelen werken samen om het bewegingsvertrouwen en de coördinatie te verbeteren om ongewenste bewegingen naar het gewricht te voorkomen.

Video Enkelbrace Standard Ankle Skin – Figure 8 Wrap

Matentabel Enkelbrace Standard Ankle Skin – Figure 8 Wrap

Wat zeggen anderen over de Enkelbrace Standaard – Figure 8 Wrap

Testimonials volgen snel!

Rodi de Haas, Lomed Nederland

Assortiment

Ontdek het gehele BioSkin assortiment

Beste kwaliteit

Betrouwbare partner van ziekenhuizen

Deskundig advies nodig?

Ga verder naar onze klantenservice