Trilok

De TriLok Enkelbrace is een gemakkelijke, effectieve manier om pijn te verlichten van plantaire fasciitis en PTTD; terwijl het ook een ongeëvenaarde bescherming biedt tegen enkelverstuikingen.

Artikelnummer: B 5360
Categorie: Enkelbraces

Productbeschrijving

De TriLok is een veelzijdige enkelbrace die bescherming, ondersteuning en pijnverlichting biedt bij meerdere voet- en enkelblessures.

Enkel verstuikingen
De Trilok biedt bescherming en ondersteuning aan aangedane ligamenten om verdere schade te voorkomen en te verminderen pijn na een verstuiking. De FootLok Strap fungeert als een externe ligament, met behulp van hefboomwerking om de zwakke of kwetsbare ligamenten rond uw enkel te beschermen. De FootLok-band wikkelt zich om de middenvoet en wordt vervolgens aan de buitenkant van de enkel bevestigd. U kunt het ondersteuningsniveau aanpassen door harder aan de FootLok-band te trekken. De TriLok bevat ook stijgbeugelstraps om de stabiliteit nog verder te verbeteren.

PTTD
De TriLok biedt een innovatieve aanpak om de pijn te verlichten die gepaard gaat met posterieure tibiale peesdisfunctie of PTTD. De sleutel tot de effectiviteit van de TriLok is de gepatenteerde, witte FootLok-band. De FootLok-band van de TriLok tilt de boog op en verlicht pijn door overpronatie te corrigeren en de voet in zijn natuurlijke positie te herstellen.

Plantaire fasciitis
De Trilok verlicht plantaire fasciitis pijn door het optillen van de boog en ondersteuning van de plantaire fascia. De FootLok-band wikkelt zich om de middenvoet en biedt je de mogelijkheid om verstelbare ondersteuning te bieden, door de plantaire fascia omhoog te trekken. De TriLok kan ook worden gebruikt als een lichte nachtspalk om de voet in dorsaalflexie te houden terwijl u slaapt.

Peroneale peesontsteking
De FootLok-band van de TriLok bootst de functie van de peroneale pezen na, die aan de middenvoet worden bevestigd en de buitenrand van de voet optillen. Terwijl de FootLok-band de buitenkant van de voet optilt, worden de peroneale pezen ontlast, waardoor ze kunnen genezen en hun vermogen om de enkel te ondersteunen en te beschermen kunnen hervatten.

Inbegrepen in het pakket: TriLok Undersleeve, stijgbeugelstraps, FootLok band

Instructies Enkelbrace TriLok

Linker voet – Laterale toepassing

Linker voet – Mediale toepassing

Linker voet – Achilles toepassing

Rechter voet – Laterale toepassing

Rechter voet – Mediale toepassing

Linker voet – Achilles toepassing

Enkelbrace TriLok

Wat zeggen anderen over de Enkelbrace TriLok

Testimonials volgen snel!

Rodi de Haas, Lomed Nederland

Assortiment

Ontdek het gehele BioSkin assortiment

Beste kwaliteit

Betrouwbare partner van ziekenhuizen

Deskundig advies nodig?

Ga verder naar onze klantenservice