Kniebrace kopen?

Heeft u een BioSkin kniebrace nodig? In ons assortiment Zult u alle BioSkin kniebraces terug vinden. Alle braces zijn door een proffesional team fysiotherapeuten ontworpen. De kniebraces worden veel gebruikt in verschillende sporten zoals hardlopen , skieen en bij voetbal. De Braces van BioSkin zijn gemaakt van de allerbeste materialen. Alle materialen zijn gemaakt van hypoallergeen en geproduceerd in de verenigde staten. We werken nauw samen met onze textielfabrieken. Op deze manier zorgen we ervoor dat de hoogste kwaliteitsmaterialen voor ons bedrijf worden gecreƫerd Wilt u meer informatie over een kniebrace? Wij leggen het allemaal graag aan u uit.

BioSkin Kniebrace CrossFire

BioSkin Kniebrace Hinged

Lichtgewicht scharnier, verstelbare pasvorm

BioSkin Kniebrace Gladiator

Instelbare patella-tracking-correctie

BioSkin Kniebrace Standaard

Vaste compressie, lichte ondersteuning

BioSkin Kniebrace Q Brace

Instelbare patella-tracking-correctie

BioSkin Kniebrace Patella Stabilizer

Lichte ondersteuning, stevige compressie

BioSkin Kniebrace Q Baby Patella Tendon Strap

Patellaire peesriem met gelpad

Wat doen de BioSkin kniebraces?

De kniebraces van BioSkin is een medisch hulpmiddel dat ondersteuning geeft aan de knie. Deze ondersteuning heeft u nodig wanneer u klachten ervaart aan het kniegewricht. Dat kan bijvoorbeeld door het sporten zijn ontstaan maar ook door overbelasting of overstrekking. Onze specialisten adviseren u dan ook om een kniebrace te dragen. Wanneer u een kniebrace draagt wordt de mogelijkheid om ongepaste bewegingen te maken beperkt. Hierdoor geeft de kniebrace bepaalde druk waardoor het kniegewricht wordt ondersteund. Door een brace te dragen wordt het kniegewricht dus ondersteund en zullen klachten afnemen. In de meeste gevallen herstelt u weer helemaal van uw klachten.

Wanneer moet ik de BioSkin kniebrace dragen?

Het is zeer belangrijk dat u de kniebrace draagt wanneer u de klachten ervaart. U knie moet niet gaan constant gaan wennen aan de kniebrace. Zodat deze dalijk niet meer zonder kan. Heeft u last bijvoorbeeld tijdens uw werk? Of de momenten dat u juist vrij bent? Draag de brace dan alleen tijdens deze momenten. Op deze manier komt de werking van de kniebrace het beste tot zijn recht. Op alle andere momenten adviseren wij de brace dan ook niet te dragen. Laat uw knie dan vrij en gezond genezen šŸ˜€

Waarom de kniebraces van BioSkin?

De kniebraces van BioSkin zijn vakkundig ontworpen om te werken met de functies van uw lichaam. Bij Bioskin gebruiken we onze expertise in kinesiologie tijdens het ontwerpen van elke kniebrace. De Braces van BioSkin zijn gemaakt van de beste materialen. Alle materialenMaterialen zijn hypoallergeen en gemaakt in de verenigde staten. We werken nauw samen met onze textielfabrieken om ervoor te zorgen dat de hoogste kwaliteitsmaterialen voor ons bedrijf worden gecreƫerd. Alle kniebraces zijn hypoallergeen, 100% vrij van neopreen en latex. We weten dat orthopedische braces direct op een gevoelige huid worden gedragen en gedurende lange uren achter elkaar pijn kunnen veroorzaken. Daarom besteden we extra aandacht aan de stoffen die in al onze producten Braces worden gebruikt.