Crossfire Rom – Front Closure

De BioSkin CrossFire ROM met voorsluiting beschermt de MCL, ACL en anderen kniebanden, waardoor extra stabiliteit wordt geboden terwijl ongewenst draaien en buigen van het kniegewricht wordt beperkt. Deze kniebrace heeft een hybride ontwerp met voorsluiting en biedt alle voordelen van een wrap-around en een pull-on brace.

Artikelnummer: B 5180
Categorie: Kniebraces

Productbeschrijving

De CrossFire ROM met voorsluiting is ontworpen om de knie te beschermen bij spierscheuringen of verstuikingen. De scharnieren zijn licht uitlopend naar de natuurlijke vorm van het been en zorgen voor stabiliteit zodat patiënten met vertrouwen kunnen bewegen. Het dunne scharnier is eenvoudig aan te passen voor controle van flexie en extensie tijdens revalidatie van de patiënt.

Het hybride ontwerp met voorsluiting biedt alle voordelen van een wrap-around en een pull-on.

Het BioSkin-materiaal is zeer comfortabel met veel compressie rondom de knie. Dit Cirrus ™ materiaal voorkomt plooivorming achter de knie, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm tijdens activiteiten. Het comfort van de kniebrace gaat door in de kleine details van; met de ActiveSeam ™ technologie die ongewenst schuren in de meer gevoelige delen van de knie voorkomt.

STAP 1
Open de kniebrace en schuif het been omhoog met de binnenste lining gecentreerd over de knieschijf.

STAP 2
Met het been licht gebogen: maak de twee middelste klittenbanden vast rond de knieschijf, gevolgd door de buitenste banden.

STAP 3
Zet alle vier dij- en kuitbanden vast en bevestig deze. Bevestig eerst de banden achter het been.

BioSkin Crossfire ROM – Front Closure Maattabel

Wat zeggen anderenn over de BioSkin Crossfire ROM – Front Closure kniebrace

Testimonials volgen snel!

Rodi de Haas, Lomed Nederland

Assortiment

Ontdek het gehele BioSkin assortiment

Beste kwaliteit

Betrouwbare partner van ziekenhuizen

Deskundig advies nodig?

Ga verder naar onze klantenservice