Met Straps

De BioSkin Standard Knee Skin biedt optimale compressie om kniepijn te verminderen, zwelling te beheersen en proprioceptie te verhogen. Het popliteale gebied is naadloos om het comfortniveau van de patiënt voor langdurig gebruik te verbeteren.

Artikelnummer: B 4111
Categorie: Kniebraces

Productbeschrijving

De standaard kniebrace is een geweldige optie voor milde kniepijn. We hebben de brace gemaakt van ons ademende, dunne en sterke materiaal om comfort en compressie van medische kwaliteit aan het kniegewricht te bieden. Compressie verhoogt de bloedsomloop, verbetert het herstel en verhoogt proprioceptie. Deze voordelen werken samen om uw knie efficiënter en pijnvrij te laten werken. Ons materiaal heeft een unieke Skin Lok-functie die wordt geactiveerd met zweet of vocht, zodat het op zijn plaats blijft, zelfs tijdens intensieve activiteiten.

Herstellen

Medische compressie op de knie met de standaard kniebrace kan het herstel van een aantal verwondingen verbeteren, waaronder zwelling, algemene pijn, milde verstuikingen en osteoartritis. De verhoogde circulatie van de compressie zorgt ervoor dat meer voedselrijk bloed door het gebied kan stromen, waardoor herstel sneller gaat. Compressie vermindert ook de pijn en verbetert proprioceptie zodat uw knie efficiënter werkt.

Voorkomen

De voordelen van compressie werken samen om het herstel te verbeteren en blessures te voorkomen. Gebruik de standaard kniebrace om compressie van medische kwaliteit aan het kniegewricht te geven. De verhoogde bloedsomloop verbetert het herstel en voorkomt overbelaste spieren, de meest voorkomende oorzaak van letsel. Compressie verhoogt ook de proprioceptie of de positieve sensomotorische feedback die naar uw hersenen wordt gestuurd. Deze feedback verbetert uw zelfvertrouwen en coördinatie tijdens beweging, waardoor letsel wordt voorkomen.

Kniebrace Standard

Kniebrace Standard

Wat zeggen anderen over de Kniebrace Standard

Testimonials volgen snel!

Rodi de Haas, Lomed Nederland

Assortiment

Ontdek het gehele BioSkin assortiment

Beste kwaliteit

Betrouwbare partner van ziekenhuizen

Deskundig advies nodig?

Ga verder naar onze klantenservice