Polsbrace kopen?

Heeft u een BioSkin polsbrace nodig? In ons assortiment Zult u alle BioSkin polsbraces terug vinden. Alle braces zijn door een professional team fysiotherapeuten ontworpen. De polsbrace met spalk zorgt ervoor dat uw pols de juiste positie behoudt. De Braces van BioSkin zijn gemaakt van de allerbeste materialen. Alle materialen worden geproduceerd in de verenigde staten. We werken nauw samen met onze textielfabrieken. Op deze manier zorgen we ervoor dat de hoogste kwaliteitsmaterialen voor ons bedrijf worden gecreëerd Wilt u meer informatie over een polsbrace? Wij leggen het allemaal graag aan u uit.

BioSkin Polsbrace Boomerang

Lichte ondersteuning met compressie zonder verstevigingselementen voor milde pijn of letsel

BioSkin Duimbrace Thumb Spica

Voorzien van rigide versteviging voor optimale ondersteuning van de duim bij Quervain

BioSkin Polsbrace DP Cock-Up

Voorzien van palmaire en dorsale spalken voor extra ondersteuning bij CTS

BioSkin Duimbrace Wrist Thumb Spica

Biedt bescherming van duim en pols door de extreme beweging van CMC – en MP gewrichten te beperken. Voorzien van palmaire spalk.

Wat doen de BioSkin polsbraces?

De polsbraces van BioSkin zijn een medisch hulpmiddel dat ondersteuning geeft aan de pols. Deze ondersteuning heeft u nodig wanneer u klachten ervaart aan uw pols. Onze specialisten adviseren u dan ook om een polsbrace met spalk te dragen. Wanneer u een polsbrace draagt wordt de mogelijkheid om ongepaste bewegingen te maken beperkt. Door een brace te dragen wordt uw pols dus ondersteund en zullen de klachten afnemen. In de meeste gevallen herstelt u weer helemaal van uw klachten.

 

Wanneer moet ik de BioSkin polsbrace dragen?

Het is zeer belangrijk dat u de polsbrace draagt wanneer u de klachten ervaart. Uw pols mag niet constant gaan wennen aan de brace. Zodat deze dalijk niet meer zonder kan. Heeft u bijvoorbeeld last tijdens uw werk? Of de momenten dat u juist vrij bent? Draag de brace dan alleen tijdens deze momenten. Op deze manier komt de werking van de polsbrace het beste tot zijn werking. Op alle andere momenten adviseren wij de brace dan ook niet te dragen. Laat uw pols dan vrij en gezond genezen 😀

Waarom de polsbraces van BioSkin?

De polsbraces van BioSkin zijn vakkundig ontworpen om te werken met de functies van uw lichaam. Bij Bioskin gebruiken we onze expertise in kinesiologie tijdens het ontwerpen van elke polsbrace. De Braces van BioSkin zijn gemaakt van de beste materialen. Alle materialen zijn hypoallergeen en gemaakt in de verenigde staten. We werken goed samen met onze textielfabrieken om ervoor te zorgen dat de hoogste kwaliteitsmaterialen voor ons bedrijf worden geproduceerd. Alle polsbraces zijn hypoallergeen, 100% vrij van neopreen en latex. We weten dat orthopedische braces direct op een gevoelige huid worden gedragen en gedurende lange uren achter elkaar pijn kunnen veroorzaken. Daarom besteden we extra aandacht aan de stoffen die in al onze producten Braces worden gebruikt.