Wrist Thumb Spica

De pols / duimspica biedt verlichting bij overmatig gebruik of letsel door de beweging van de CMC- en MP-gewrichten te regelen. De vingers worden nog steeds volledig gebruikt en beschermen zowel de duim als de pols. Het ontwerp zonder kant zorgt voor eenvoudige applicatie met één hand.

Artikelnummer: B 5450
Categorie: Polsbrace

Productbeschrijving

De Wrist Thumb Spica helpt de pijn te verlichten en het herstel van veel pols- en duimverwondingen te vergemakkelijken. We hebben de brace ontworpen om licht van gewicht en comfortabel te zijn en het bieden voor de nodige ondersteuning voor gewonde pols- en duimgewrichten. Ultrazacht micro-vlies wordt tegen de huid geplaatst en een aanpasbare, aluminium steun wordt gebruikt langs de CMC- en MP-gewrichten voor immobilisatie. Het ontwerp maakt volledig gebruik van uw vingers mogelijk terwijl u de geblesseerde duim immobiliseert en compressie aan het polsgewricht geeft voor extra doorbloeding en verbeterd herstel. Omdat er geen veters zijn, is de beugel snel en eenvoudig aan te brengen met één hand.

Herstellen

Verlicht de pijn van duimverwondingen met de Thumb Spica. Met dank aan het slanke en comfortabele ontwerp kunt volledig gebruik maken van uw vingers. Terwijl u uw pijnlijke duim ondersteunt en immobiliseert. Herstel van artritis, bursitis, De Quervain’s, duim van de jachtopziener en verstuikingen en verrekkingen. De polsbrace loopt rond de basis van je hand voor extra compressie om je pols. Met als functie verlichten van de pijn en het verbeteren van herstel.

Voorkomen

De Wrist Thumb Spica is ontworpen om bescherming te bieden aan de pols- en duimverbinding. De brace regelt de beweging van de CMC- en MP-gewrichten om verder letsel te voorkomen. Extra compressie rond de pols verlicht pijn en verbetert proprioceptie. Verhoogde proprioceptieve feedback naar de hersenen verbetert de coördinatie van de beweging van het gewricht en voorkomt verdere potentiële letsels.

Polsbrace Wrist Thumb Spica

Polsbrace Wrist Thumb Spica

Wat zeggen anderen over de Polsbrace Wrist Thumb Spica

Testimonials volgen snel!

Rodi de Haas, Lomed Nederland

Assortiment

Ontdek het gehele BioSkin assortiment

Beste kwaliteit

Betrouwbare partner van ziekenhuizen

Deskundig advies nodig?

Ga verder naar onze klantenservice