Rugbrace kopen?

Heeft u een BioSkin rugbrace nodig? In ons assortiment Zult u alle BioSkin rugbraces terug vinden. Alle braces zijn door een professional team fysiotherapeuten ontworpen. De rugbraces worden veel gebruikt voor pijn in de onderrug. BioSkin biedt dan ook de beste rugbrace onderrug aan die er is op de markt. De Braces van BioSkin zijn gemaakt van de allerbeste materialen. Alle materialen worden geproduceerd in de verenigde staten. We werken nauw samen met onze textielfabrieken. Op deze manier zorgen we ervoor dat de hoogste kwaliteitsmaterialen voor ons bedrijf worden gecreƫerd Wilt u meer informatie over een rugbrace? Wij leggen het allemaal graag aan u uit.

BioSkin Rugbrace Standard

Met een extra spanriem en flexibele verstevigingen voor een prettige ondersteuning

BioSkin Rugbrace Vector

Voorzien van bi-lateraal drukdosering systeem voor ondersteuning op maat

Wat doen de BioSkin rugbraces?

De rugbraces van BioSkin zijn een medisch hulpmiddel dat ondersteuning geeft aan de rug. Deze ondersteuning heeft u nodig wanneer u klachten ervaart aan bijvoorbeeld uw onderrug. Onze specialisten adviseren u dan ook om een corrigerende rugbrace te dragen. Wanneer u een rugbrace draagt wordt de mogelijkheid om ongepaste bewegingen te maken beperkt. Door een brace te dragen wordt uw rug dus ondersteund en zullen de klachten afnemen. In de meeste gevallen herstelt u weer helemaal van uw klachten.

Wanneer moet ik de BioSkin rugbrace dragen?

Het is zeer belangrijk dat u de rugbrace draagt wanneer u de klachten ervaart. Uw rug moet niet constant gaan wennen aan de brace. Zodat deze dalijk niet meer zonder kan. Heeft u last bijvoorbeeld tijdens uw werk? Of de momenten dat u juist vrij bent? Draag de rugbrace dan alleen tijdens deze momenten. Op deze manier komt de werking van de rugbrace het beste tot zijn recht. Op alle andere momenten adviseren wij de brace dan ook niet te dragen. Laat uw rug dan vrij en gezond genezen šŸ˜€

Waarom de rugbraces van BioSkin?

De rugbraces van BioSkin zijn vakkundig ontworpen om te werken met de functies van uw lichaam. Bij Bioskin gebruiken we onze expertise in kinesiologie tijdens het ontwerpen van elke rugbrace. De Braces van BioSkin zijn gemaakt van de beste materialen. Alle materialen zijn hypoallergeen en gemaakt in de verenigde staten. We werken goed samen met onze textielfabrieken om ervoor te zorgen dat de hoogste kwaliteitsmaterialen voor ons bedrijf worden geproduceerd. Alle rugbraces zijn hypoallergeen, 100% vrij van neopreen en latex. We weten dat orthopedische braces direct op een gevoelige huid worden gedragen en gedurende lange uren achter elkaar pijn kunnen veroorzaken. Daarom besteden we extra aandacht aan de stoffen die in al onze producten Braces worden gebruikt.