Vector

De Vector-rugbrace is een onopvallende optie om rugpijn te verlichten. Deze brace heeft een bi-lateraal systeem met twee katrollen aan elke kant van de romp. Wanneer uw patiënten het mechanisme inschakelen, wordt het lumbale paneel naar voren getrokken om de wervelkolom te ondersteunen en pijnstillende compressie te bieden. De Vector bevat een warm / koud gelkussen voor extra pijnverlichting.

Artikelnummer: B 3720
Categorie: Rugbraces

Productbeschrijving

De Vector rugbrace biedt een snelle oplossing voor het verminderen van lumbale pijn en helpt patiënten een actieve levensstijl te behouden. Het mechanische katrolsysteem omvat glijrollen voor moeiteloze compressie op de onderste wervelkolom en geeft onmiddellijke verlichting.

Wanneer aan de handgrepen wordt getrokken, wordt het lendenpaneel naar voren getrokken en biedt het gerichte ondersteuning voor een onmiddellijke oplossing voor rugpijn. Het achterste paneel kan ook naar rechts of links worden aangepast, zodat uw patiënten de precieze focus van de compressie kunnen regelen. In tegenstelling tot andere braces die de zijkanten van het lichaam vasthouden als een strak korset, is de Vector ontworpen om comfortabele compressie rechtstreeks op de spieren die de wervelkolom ondersteunen toe te passen, terwijl deelname aan normale activiteiten zoals wandelen, bukken of langdurig staan ​​mogelijk is.

De Vector biedt ook de toevoeging van warmte / koude therapie voor rustgevende verlichting. Het gelkussen kan in de magnetron worden verwarmd of in de vriezer worden gekoeld en vervolgens rechtstreeks in het zakje van het lumbale paneel worden geschoven.

Met zo’n slank profiel kan de Vector over kleding worden gedragen of onder een jas worden verborgen.

Herstellen

Gebruik de Vector om te herstellen van een reeks lage rugklachten zoals lumbale pijn, spit, verrekkingen, discusproblemen, lumbosacrale kneuzingen, spinale stenose, spondylolisthesis, degeneratieve discopathie en een hernia. Het dubbele katrolsysteem van de Vector biedt moeiteloos vectorgerichte compressie voor de spieren en ligamenten die dit het meest nodig hebben. Dit helpt om de druk, spanning en pijn in uw onderrug te verlichten. Om het herstel te bevorderen, is het lumbale paneel van de Vector uitgerust met een therapeutisch warm / koud gelkussen. Plaats het gelkussen in de magnetron voor rustgevende warmte, of in de vriezer voor pijnstillende koude.

Voorkomen

De Vector kan worden gedragen om de houding te verbeteren en rugproblemen te voorkomen. Gebruik het dubbele katrolsysteem om het lendenpaneel naar voren te trekken in uw lage rugregio. De brace helpt u om meer rechtop te staan ​​en te zitten en de spanning van de lumbale spieren en ligamenten te verminderen.

Applicatie instructies

Applicatie instructies

  1. Plaats de handtrekkingen – Voordat u de vector aanbrengt, moet u ervoor zorgen dat beide handtrekkingen helemaal naar achteren op de zijpanelen zijn teruggetrokken. Dit zorgt voor een betere compressie wanneer u het mechanisme inschakelt.
  2. Wikkel de riem om uw middel – Houd met uw rechterhand het uiteinde vast met de zwarte klittenbandhaak. Leg met uw linkerhand het linkerpaneel tegen uw buik en druk vervolgens op het rechterpaneel linksboven. Riem moet strak zitten, niet strak.
  3. Pas compressie toe – Pak beide handtrekkingen vast en trek naar voren terwijl u uw buikspieren aanspant. Druk de handtrekt stevig tegen de riem aan om te bevestigen.
  4. Instructies voor warme / koude gelpads – Het schuimkussen op het lendenpaneel bevat een zakje om de warme / koude gelpads te bewaren. Na het verwarmen of invriezen van een gelkussen, plaats het in het zakje en draag het zoals hierboven aangegeven. TE VERWARMEN: Plaats het gelkussen 30-60 seconden plat in de magnetron. Verhit tot warm, niet heet. De warmte wordt binnen 20-30 minuten afgevoerd. OM TE BEVRIEZEN: Leg het gelkussen minimaal een uur plat in de vriezer. Koud wordt binnen 15-20 minuten afgevoerd.

Rugbrace Vector

Wat zeggen anderen over de Rugbrace Vector

Testimonials volgen snel!

Rodi de Haas, Lomed Nederland

Assortiment

Ontdek het gehele BioSkin assortiment

Beste kwaliteit

Betrouwbare partner van ziekenhuizen

Deskundig advies nodig?

Ga verder naar onze klantenservice